ENQUESTES

ENQUESTES VIGENTS

Participa en l’enquesta i comparteix la teva opinió amb nosaltres!

 

La meva Salut

L’aplicació “La Meva Salut” és la més utilitzada a Catalunya per poder agilitzar els tràmits entre els CAPS i les persones. Com la valores?

Sobre el servei del 012

El telèfon 012 ofereix atenció i informació general dels serveis i actuacions de la Generalitat de Catalunya i suport en la realització de tràmits en línia.Com valores el servei?

Càrtel de cotxes

A finals del mes d’octubre el Tribunal Suprem va ratificar una resolució de la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència) de 2015 on s’afirmava que entre 2006 i 2013 el 91% del mercat automobilístic compartien informació comercial, una pràctica completament il·legal.   

ENQUESTES ANTERIORS

Recupera tots els resultats de les enquestes que hem fet i descobreix que opinen els consumidors com tu!

 

Tornada a l’escola

Instal·lats ja en el nou curs, volem saber quin cost suposa per a les famílies catalanes la tornada a l’escola. L’enquesta té l’objectiu d’establir una mitjana sobre el cost que han de fer front les famílies amb l’inici del nou curs escolar.

La meva factura de la llum

Els resultats de l’enquesta mostren que el 83,3% dels enquestats no sabien quina tarifa tenien contractada abans de l’entrada en vigor de la nova normativa. D’altra banda, un 66,7% entén la nova factura de la llum, tot i que el 83,3% no consideren que sigui més entenedora que l’anterior. Més d’un 50% considera que en comparació amb l’antic model, la factura és més cara.

Hàbits de consum i COVID-19

Els resultats de l’enquesta mostren que un 77,1% dels enquestats han reduït la freqüència amb què surten a comprar. Gairebé un 50% han vist incrementar entre un 10% i un 20% la despesa de la cistella de la compra, la majoria perquè realitzen tots els àpats a casa. D’altra banda, el 58.7% el problema en matèria de consum que ha tingut ha estat amb serveis contractats com gimnasos.

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo