HABITATGE

Tenir un habitatge ja sigui en propietat o de lloguer pot comportar un munt de problemes relacionats amb consum. Pensa que si tens els lloguer o la propietat del pis contractada amb una Inmobiliaria o un banc, nosaltres et podem ajudar amb aquests problemes.

HABITATGE DE PROPIETAT

Per una banda els habitatges de propietat, generalment porten implícita una hipoteca bancaria amb unes clàusules poc clares o entenedores. Nosaltres et podem assessorar per tal de que sàpigues el que estàs signant i de quina manera afectarà al teu contracte. També t’informarem si alguna d’aquestes clàusules és o pot ser abusiva. Si ja l’has signat et podem ajudar a reclamar i a buscar una solució pel teu problema.

ASSEGURANÇA

També s’han de tenir en compte els possibles conflictes amb les assegurances. Des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC t’ajudem a reclamar a l’assegurança i et donem tota la informació i assessorament que necessitis per tal de fer efectiva la teva petició i arribar al Defensor de l’assegurat si cal.

HABITATGE DE LLOGUER

Per altre banda si tens un contracte de lloguer també pot comportar diverses problemàtiques amb la Inmobiliaria. Ja sigui perquè no compleixen amb les condicions pactades al contracte o perquè no volen fer-se càrrec dels desperfectes de l’habitatge que els hi pertoca.

Si creus que els teus drets com a consumidor poden estar en perill, des de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC et podem ajudar. No dubtis contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte en relació amb el teu habitatge!

Vols saber totes les novetats sobre consum?

Rambla. Sta. Mònica nº 10, baixos (Barcelona)

El nostre horari:

Dilluns a Dijous de 9.30h a 14h i de 15h a 18h

Divendres de 9.00h a 14h

934 546 776

ucc@consumidors.org

Amb el suport de:

agencia catalana del consum

2021. UNIÓ DE CONSUMIDORS DE CATALUNYA-UCC. Tots els drets reservats. 
  Política de cookies Avís legal i condicions

Web gestionada per TambiénNo